If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва с чистачките е щото 146 стъклото не е наравно със стоповете и задните гуми го цапат по-малко. И за това би следвало тези 146 (независимо от модификацията), дето имат задни чистачки да са си ги поръчвали първите собственици, а пък 145 да си ги имат стандартно. В тая връзка да кажа, че съм виждал Пежо 406 (седан) със задна чистачка - при пежото седи като изсрана.
Тва с чистачките е щото 146 стъклото не е наравно със стоповете и задните гуми го цапат по-малко. И за това би следвало тези 146 (независимо от модификацията), дето имат задни чистачки да са си ги поръчвали първите собственици, а пък 145 да си ги имат стандартно. В тая връзка да кажа, че съм виждал Пежо 406 (седан) със задна чистачка - при пежото седи като изсрана.
Е то има и Темпра и Крома със задна чиста опционално
Правилно, не е задължително. Мисля че се води "екстра"! Даже май я имат само TI-тата и Junior-ите!
и 1.6 боксерите...
тука на вашингтон виси ена, черни брони черни огледала джелезни жанти, НОООООООО има задна чистачка
Моята е 1.6i боксер, има задна чистачка, лостчетата светят. Не знам дали е екстра задната де. Само дето не чисти мноо хубу от едната страна не слиза докрай.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment